top of page
IMG_7025.heic

Jonathan Axelsson

Hej, filmskapande är något som tidigt funnits nära mig. Mitt intresse för filmskapande väcktes under högstadie-perioden då jag för första gången fick möjligheten att göra korta videoprojekt som skoluppgifter. Jag blev så förtjust i filmskapandet att jag senare valde att plugga en Film/TV baserad inriktning under mina gymnasieår.

Efter gymnasieperioden har jag jobbat med Film/Foto under en 3 års period som frilansare, kombinerat med några andra jobb. 

Vid årsskiftet 2023, skapades Junfilms utav mig. Under 2023, har Junfilms fått möjligheten att jobba med en rad olika projekt såsom, Farmen, Lifemission och konferansen Tre Dagar.

Min
Vision

 Varför   Junfilms? 

Juni månad symboliserar en tid av en oändlig grönska då allt föds på nytt. Nya grönskor i olika former, ändlösa sommarnätter, fågelkvitter, en tid utav livfullhet och charm utan dess like.

 

Dessa faktorer tycker jag symboliserar en av de finaste årstiderna vi har och det här vill jag fånga, jag vill fånga ögonblicken som sticker ut. Jag vill fånga det finaste vi har och därav namnet Juni.

Jag tror, att filmskapande en modern konst där inga motvindar eller hinder är för stora, inom filmskapande kan vi uttrycka våra känslor och förtrolla tittarna för några korta ögonblick.

 

Digitala plattformar, tar upp alltmer tid i samhället och idag får vi mycket av vår information ifrån internet. Där vill Junifilms komma in i bilden, Junifilms vill vara mellanhanden för företag emot digitala plattformar, Junifilms vill erbjuda ett professionellt och ett enkelt sätt för kunder att uttrycka sina känslor för sina olika målgrupper. 

Tidslinje

Augusti 2016 - Juni 2018

Juli 2018 - Oktober 2022

Januari 2023 -

Januari 2023 - framåt

Under denna period studerar jag Film/TV produktion på gymnasienivå.

Bedriver en hobbyverksamhet inom filmproduktion och foto. Samarbetar med några produktioner för olika verksamheter.

Junifilms grundas.

Junifilms arbetar med olika projekt såsom 

Farmen - Strix, B-fotograf.

Bulgarien - Lifemission, dokumentär om

Romerna i Bulgairen.

Påskkonferansen Tre Dagar, filmare.

  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page